Egészség

Eucerin® EVEN BRIGHTER arcápoló termékek

Az új arckrémek titka az aktív hatóanyagok teljesen új kombinációjában rejlik.

B-Resorcinol: természetazonos és rendkívül bőrbarát hatóanyag. Megakadályozza a melanin termelődését. Ennek eredményeképpen a melanin szintézis már ott megállítható, ahol eredetileg fellépne .

Az eredmény – Négy hét után, ami a bőr regenerációs ciklusának felel meg, a hiperpigmentált sejtek a bőr felszínén elhalványodtak, aminek eredményeképpen a pigmentfoltok láthatóan világosabbá váltak. Ha a terméket rendszeresen alkalmazzák, a bőr napról napra egyenletesebb tónusúvá válik.

Glicirretinsav: segít regenerálni a bőrsejtek UV-sugárzás általi károsodását. Ez a természetes hatóanyag – amelyet édesgyökérből állítanak elő – védi a bőrt a stressz és az ártalmas környezeti hatások ellen.

Az eredmény – A sejtszintű regenerálódási folyamat optimális támogatást kap, a korai bőröregedés jeleinek kialakulását pedig sikerült hatékonyan megakadályozni.

Eucerin® EVEN BRIGHTER arcápoló termékek

Az EVEN BRIGHTER bőrápoló termékcsalád kimagasló hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok során igazolták. A négyhetes EVEN BRIGHTER vizsgálatban résztvevő nők  a következőkről számoltak be:

Élénkebbé vált tőle a bőröm                                                                            94%
A bőröm visszanyerte természetes ragyogását                                               93%
A bőröm észrevehetően egyenletesebb tónusú lett                                        91%
Eltünteti a bőrszín egyenetlenségeit                                                               86%
Rugalmasabbá/feszesebbé vált a bőröm                                                         86%
A bőröm láthatóan fiatalosabbnak tűnik                                                          82%
Észrevehetően elhalványítja az egyenetlen bőrpigmentációt                          81%

Az EVEN BRIGHTER termékek terhesség és szoptatás alatt is használhatók.

A hiperpigmentációt gátló termékcsalád, amely még ragyogóbbá teszi a bőrt

Eucerin® EVEN BRIGHTER arcápoló termékek

Eucerin® EVEN BRIGHTER nappali arckrém FF30, 50 ml

A hidratáló nappali krém hatékonyan tünteti el és szabályozza a hiperpigmentációt (pl. szeplők, májfoltok, öregségi foltok). Formulája táplálja a bőrt, segít megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS károsodást, és stimulálja a már károsodott bőr regenerációját. A magas UVA/UVB-védelem (FF30) megelőzi az új pigmentfoltok kialakulását. Az eredmény: a bőr optimálisan kondicionált és védett lesz, a bőrszín pedig napról napra ragyogóbbá válik. Mindössze 4 hetes használat után a hiperpigmentáció észrevehetően csökken – és rendszeres használat mellett az eredmény tovább javul.

Használata: reggelenként vigyük fel az arckrémet egyenletesen a megtisztított teljes arcfelületre. Használható a dekoltázson vagy a kézfej bőrén is.

Ajánlott fogy. ár: 6.785 Ft

Eucerin® EVEN BRIGHTER éjszakai arckrém, 50 ml

A hidratáló éjszakai krém hatékonyan tünteti el és szabályozza a hiperpigmentációt (pl. szeplők, májfoltok, öregségi foltok). Formulája táplálja a bőrt, segíti az UV-sugárzás okozta DNS-károsodás regenerálódását az éjszaka folyamán. Az eredmény: a bőr reggelre friss és kipihent lesz. Bőrünk optimálisan kondicionálttá, bőrszínünk pedig napról napra ragyogóbbá válik. Mindössze 4 hetes használat után a hiperpigmentáció észrevehetően csökken – és, rendszeres használat mellett az eredmény tovább javul.

Használata: megtisztított bőrön alkalmazzuk esténként. Használható a dekoltázson vagy a kézfej bőrén is.

Ajánlott fogy. ár: 6.990 Ft

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top