Egészség

72 napot borotváljuk a lábunkat

Eddig is tudtuk, hogy sok időt töltünk a fürdőszobában, de most végre kiszámolták nekünk. Szemöldökszedés 30 nap!

Nagyjából egy és negyed év – ennyit foglalkozunk életünkben összesen szépítkezéssel, és ebben még a sminkelés benne sincs. Egy brit szépségmárka mérte fel, hogy mennyit bíbelődnek a nők szőrtelenítéssel, fésülködéssel és körömlakkozással. Talán jobb lett volna, ha nem tudjuk meg…

Persze függ a gyorsaságtól és a sűrűségtől, mármint attól, hogy milyen gyakran húzzuk le a lábunkat borotvával. (Már aki borotválja.) De a felmérés készítői szerint az átlagos nő négy perc alatt borotválja tükörsimára a lábát, és teszi ezt hathetente. Így jött ki, hogy életünk során 72 (!) napot töltünk borotválással. Ó, jaj!

72 napot borotváljuk a lábunkat

Persze nemcsak ez vesz el hónapokat az életünkből, hanem például a szemöldökszedés is, azzal 1 hónapot töltünk el. A sminklemosással 52 napot, a körömlakkozással 20 napot, az önbarnítás valamennyi formájával pedig 12 napot törődünk összesen.

Na, szerintetek mivel töltjük a legtöbb időt? Hát persze hogy a hajunk igazításával, fésülésével és szárításával. Majdnem egy egész évet, 294 napot áldozunk a hajkoronákra. Megéri?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top