Egészség

Mindig ott lapul a táskámban…

Legalább napi nyolc órát ülök a számítógép előtt. Hát igen, ez a munkám. Szeretem is nagyon, csak a testem hiányol egy kicsit több mozgást.

Tavasszal éreztem először, hogy hiányzik a mozgás az életemből. Egyre többször történt meg ugyanis, hogy fájt, elnehezült a lábam. Furcsa, hiszen nem ácsorgok túl sokat, ezért nem is tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Akkor ijedtem meg igazán, amikor már éjszakánként lábszárgörcsre ébredtem. Az édesanyámnak visszeresek a lábai, így azonnal az jutott eszembe, hogy ha ezek a keringési problémák örökölhetőek, akkor jó lenne mielőbb orvoshoz fordulni.

Az orvosom meg sem lepődött, hogy édesanyám és a nagyanyám is visszérproblémákkal küzdött. Elmondta, hogy a betegség sajnos tényleg örökölhető, és, hogy ezentúl oda kell figyelnem magamra. Jó lenne, ha egy picit csökkenteném a súlyfeleslegem, és az is, ha abbahagynám a dohányzást. Fontos lenne, hogy szánjak időt a mozgásra, mert ezek mind enyhíteni tudják a panaszaimat. Detralex tablettát ajánlott, ami a felületi vénák mellett a mélyvénák falát is erősíti.

Mindig ott lapul a táskámban...

 

Néhány hétig kifejezetten odafigyeltem az életmódomra, és a Detralexet is rendszeresen szedtem, és láss csodát, tényleg enyhültek a panaszok. Olyan jól voltam, hogy már „elfelejtettem” bevenni a gyógyszert, és kezdtem újra az ülőmunkámra koncentrálni. Az enyhülő panaszok boldoggá tettek, és még a magassarkú cipő és előkerült a szekrény mélyéről.

Azután jött a nyár, a nagy melegek, és valahogy esténként újra megduzzadt a lábam, fájt, feszült a lábszáram. Egyre kevesebb időm jutott a mozgásra, mert inkább túlórát vállaltam, hogy legyen miből nyaralni menni a családdal. A testem azonban egyre erősebben jelezte, hogy több odafigyelést igényel.

A családi – baráti nyaralás alatt a strandon napozva fokozatosan erősödő lábsajgásra lettem figyelmes és a szandál is alig akart feljönni a lábamra, úgy megduzzadt. Természetesen tudtam, hogy ez mit jelent, és eszembe jutott a Detralex tablettám, aminek szedése közben nem volt ilyen problémám. Szerencsére arra is emlékeztem, hogy vény nélkül kapható, így este már be is vettem az első adagot. Azóta mindig ott lapul a táskámban, hogy ne felejtsem el bevenni.

Újra rendszeresen szedem, és újra a sétát választom tévézés helyett. Szeretném elkerülni, hogy a visszérbetegségem miatti panaszaim súlyosbodjanak. Ebben segíthet az életmódváltás és a Detralex tabletta is, hiszen egy kis odafigyeléssel nemcsak a panaszaimat szüntethetem meg, hanem lassíthatom a betegség súlyosbodását is. A vénavédő Detralex kezelésnek köszönhetően nemcsak pillekönnyű lábakkal kezdem a napot, hanem úgy is fejezem be! 

 

 

Detralex. Lépj ki a visszérfájdalomból!
A világ vezető vénavédő gyógyszere*. Átfogó vénavédelem a mindennapokban.
Mikronizált tisztított flavonoid frakció tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer.

 

*IMS Worldwide C5C Data TO MAT 06/2011

130802DET PR NLC

 

 

—————————————————————————————————————————-

 

 

 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top