Egészség

Hétvégén újra nyár lesz

Hétfőn lesz a leghűvösebb, és a hét közepéig felhős, esős időre számíthatunk. Hétvégére aztán felmelegszik a levegő és kisüt a nap. Addig viszont a melegfrontra és hidegfrontra érzékenyeknek is fájhat ma a fejük.

Hűvös reggelre ébredtünk hétfőn, és napközben sem lesz több 20 foknál az Időkép előrejelzése szerint. Feltámad a szél, északon és délnyugaton pedig gyenge záporokra kell számítani.

Kedden már egy kicsit melegebb lesz, 20-24 fok, de sajnos az esőfelhők nem mennek el. Szerdán viszont már több lesz a napsütés, és még melegebb lesz. Szerencsére ezen a héten minden nap egy picit melegebb lesz, mint az előző. Így nem kell szomorkodni, hogy itt az ősz és kezdődik az iskola, mert a hét végére megint majdnem 30 fok lesz, kellemes, nyárias idővel.

Hétvégén újra nyár lesz

Dupla front, fejfájás

Kettős fronthatással indul a hét a Meteoklinika meteogyógyásza szerint, ha nem lenne elég, hogy szeptember első hete van. Sajnos mind a meleg-, mind a hidegfrontra érzékenyeknek fájhat a fejük. Aztán a hét többi részében inkább a melegfrontra érzékenyeknek gyűlhet meg a bajuk az időjárással.

A parlagfű pollenszórása kicsit alacsonyabb lesz, de sajnos az allergiások panaszai nem enyhülnek. Rosszkedv ellen pedig azt javasolja a meteogyógyász, hogy vegyünk fel színes ruhákat, amivel nemcsak magunkat, hanem a környezetünkben lévőket is feldobhatjuk.

Fel a fejjel, csak csütörtökig kell kibírni! Nézd meg, mit ígérnek a csillagok a hétre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top