Egészség

Pólóvásárlással a Down-szindrómás gyerekekért

Egy rajzpályázat győztes alkotásai díszítik a forgalomba került ruhadarabokat, vászontáskákat.

Forrás: popshop.hu
Forrás: popshop.hu

Júniusban zárult le a PHD Hungary-BIG HUG Charity által indított „Mutasd, mekkora a szíved!” elnevezésű rajzpályázat, amelyet Down-szindrómás gyerekeknek hirdettek. A győztes pályamunkák alkotói november 8-án „vehetik át a díjat”, amely valójában egy egynapos izgalmas, látványos kirándulás. A nyertes gyerekek ellátogathatnak az RTL Klub X-Faktor műsorának tévéstúdiójába, a főpróbára, így betekintést nyerhetnek a népszerű tehetségkutató kulisszái mögé.

Mindemellett a rajzpályázat legjobbjai viszontláthatják alkotásaikat pólókon, táskákon, sőt ezeket bárki megvásárolhatja. A gyerekrajzok alapján ugyanis speciális dizájn készült, azokat pedig női, férfi (több színű; rövid-, és hosszú ujjú) pólók, valamint vászontáskák formájában értékesítik.

A ruhadarabokat (3500-4500 forintos áron), valamint a táskát (2 ezer forintért) egy hónapon keresztül lehet megvásárolni a Popshop webshopban, támogatva ezzel a Down-szindrómás gyerekeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top