Egészség

Az egészség nem várhat!

Bármilyen kezelésre legyen is szükségünk, fontos számunkra, hogy azt megfelelő helyen és minőségben kapjuk meg. Sokan ezért fordulnánk inkább magánorvoshoz, ám ennek megvannak az anyagi vonzatai. Ha nem áll rendelkezésünkre a kezeléshez szükséges összeg, megoldást jelenthet a Cofidis Egészség Hitel. Akárcsak egy új háztartási gép vásárlása esetén az áruhitelt az áruházban, ezt a kölcsönt is a szolgáltatás vagy egészségügyi eszköz megvásárlásának helyén, közvetlenül a szolgáltatónál igényelhetjük. Így gyorsabban juthatunk a kiválasztott szolgáltatáshoz, és utána részletekben fizethetjük ki az árát.

Vannak olyan kezelések, melyekért hajlandóak vagyunk fizetni, ilyen a nőgyógyászat, a fogászat és a szemészet.* Számos esetben azonban az anyagi keret akadályoz meg bennünket abban, hogy minőségi magán-egészségügyi ellátást vegyünk igénybe. Így maradunk az állami vagy egy gyengébb minőségű fizetős szolgáltatásnál, vagy, ami a legrosszabb, lemondunk a vizsgálatról, kezelésről. Szerencsére már van más lehetőség, melynek köszönhetően gyorsabban vehetjük igénybe a kívánt egészségügyi kezelést, és a pénz miatt sem kell aggódnunk.

Az egészség nem várhat!

 

A Cofidis Egészség Hitel megfelelő megoldást nyújt: közvetlenül az egészségügyi szolgáltatónál igényelhetjük, ugyanolyan elven és módon, ahogy egy műszaki cikk megvásárlásához az áruházban intézzük az áruhitelt. A szolgáltatás vagy gyógyászati segédeszköz árát aztán részletekben téríthetjük meg. Az elmúlt két évben az egészségügy különböző területein működő szolgáltatók csatlakoztak a Cofidis Egészség Hitel programjához, így a szájhigiénia, a gyógyászati segédeszközök, a szemészeti, valamint a szépészeti beavatkozások területén is kedvünkre választhatunk a kedvező feltételekkel igénybe vehető kezelések közül.

Az egészség nem várhat!

 

További részletek és partnerlista: egeszseghitel.cofidis.hu

 

*A Cofidis Hitel Monitor felmérésének adatai alapján

 

Referencia THM: 27,0%. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez, amelynek kötelező érvénnyel alávetette magát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top