Egészség

Lehet gyógyító az alvás!

Testi-lelki egyensúlyunk megőrzésében igen nagy szerepe van az alvásnak, így fontosságát nem is szükséges kihangsúlyozni, hiszen mindenki tapasztalhatta már, hogy egy kiadós alvás milyen jól tud esni. Ha kipihentek vagyunk, a napi feladataink is gördülékenyebben mennek, és a stressztűrésünk is nagyobb.


Lehet gyógyító az alvás!

Az álmatlan éjszakákért felelős lehet az életvitelünk, étrendünk, de a környezeti hatások is nagyban befolyásolhatják a reggeli ébredésünket. Egy rosszul megválasztott fekhely vagy matrac igen kellemetlenné teheti estéinket, így szánjunk időt a megfelelő párna, takaró, és ami a legfontosabb: a matrac kiválasztására, figyelembe véve szokásainkat és egészségügyi állapotunkat!

A tökéletes matrac egyszerre támasztja alá gerincünket, ugyanakkor hagyja ellazulni is testünket, így biztosítva számunkra a pihenést. A Cardo matracok – legyen szó akár a Prima, a Bronz, Silver, a Gold, a Premium, az iSpace, a Masterpiece család matracairól – speciálisan kifejlesztett Cardo Egészség Centerüknek köszönhetően megfelelő alátámasztást nyújtanak a test alsó harmadának, így optimális helyzetben tartva gerincünk természetes „S” görbületét. A precíz gerinc-alátámasztásból adódóan a Cardo matracok segítenek a gerincfájdalmak, gerincproblémák megelőzésében, illetve megakadályozhatják a már meglévő panaszok rosszabbodását. A Cardo matracok egyes modelljeiben a Memory hab néven ismertté vált réteg is megtalálható, ezzel is színesítve a kínálatot.

Legyen gyógyító az alvás

A Cardo matracai megkapták a gyógyászati segédeszköz minősítést!

Ortopéd szakorvosok ajánlása mellett 2013 őszén a GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) különféle vizsgálatoknak vetette alá a Cardo matracokat, melynek eredményként – a kiváló minőség elismerése mellett – kiérdemelte a gyógyászati segédeszköz minősítést! Ennek köszönhetően immár egészségpénztári kártyára is elszámolhatják a minősítést megszerző Silver, Gold, Prémium kategóriás, valamint az iSpace és a Masterpiece típusú matracokat. Jelenleg 19 egészségpénztárnál számolják el, de a pénztárak listája folyamatosan bővül.

A Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. igyekszik vásárlói számára még elérhetőbbé tenni az egészséges alvást, melynek bizonyítékaként 2014. január 1-31-ig ÁFA-kedvezménnyel vásárolhatók meg egyes típusú gyógyászati segédeszköz matracok.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top