Egészség

Egymásba szeretett a szívátültetett és a donor nővére

A nő először túl fiatalnak gondolta magához a fiút, aki az öccse szívét kapta meg. A szerelem végül felülkerekedett a kétségeken.

Az amerikai Connor Rabinowitz 17 éves volt, amikor kiderült, hogy egy genetikai eredetű szívbetegség miatt szívátültetésre van szüksége. Négy hónappal később egy 22 éves fiú, Kellen Roberts egy házibulin verekedésbe keveredett, ennek következtében olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy beállt nála az agyhalál. A családja úgy határozott, felajánlják a szerveit. A szívét Connor kapta meg.

Egy évvel később Connor és Kellen családja találkozott egymással. A fiatal fiú szinte első látásra beleszeretett Kellen 26 éves nővérébe, Erinbe. Nancy, a testvérek édesanyja Connor mellkasára helyezte Erin kezét, hogy a lány érezhesse, ahogy az öccse szíve a fiú testében dobog tovább. „Egymás szemébe néztünk, el voltam bűvölve. Erin is érezte a kapcsolatot, de megpróbálta figyelmen kívül hagyni, mert úgy gondolta, hogy túl fiatal vagyok hozzá” – idézte fel Connor.

Erin és Connor együtt töltötték a hétvégét, és úgy érezték, mintha egész életükben ismerték volna egymást. Ezt követően még kétszer találkoztak, majd az ismeretség megszakadt.

2010-ben aztán a Facebookon vették fel egymással újra a kapcsolatot. „Mindketten szinglik voltunk akkor, és minden a helyére került” – mesélte a most 26 éves Connor. A fiú meglátogatta Erint, és az első csók is elcsattant kettejük között. Bár Erin szülei kezdetben féltették a lányukat a kapcsolattól, végül ők is belátták, hogy ő és Connor boldogok együtt. Erin korábbi kapcsolatából született fia, Christian pedig azonnal és örömmel elfogadta édesanyja új választottját.

Minden év március 7-én, vagyis Kellen halála és a Connor számára életmentő szívátültetés évfordulóján a pár megemlékezik az elhunytról: üzeneteket írnak Kellennek, majd lufikra kötik és felengedik a magasba. „Tudom, hogy ő hozott össze minket, és azt is tudom, hogy figyel odafentről” – fogalmazott Connor.

Egymásba szeretett a szívátültetett és a donor nővére

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top