Egészség

Minden nő elérheti ideális arcbőrét a Vichyvel

A francia Vichy márka már több mint 80 éve a minőségi gyógyszertári kozmetikumokat képviseli, amelyek célja, hogy minden nőt hozzásegítsenek az ideális arcbőr eléréséhez. A bőrnyugtató és regeneráló Vichy termálvizet tartalmazó termékeknek köszönhetően hozzájárul az egészséges, sőt lehetőleg "ideális" arcbőr kialakításához. De milyen is az ideális arcbőr?
Minden nő elérheti ideális arcbőrét a Vichyvel
 

Erre a kérdésre gyakorlatilag lehetetlen egyetlen választ adni, mivel nagyon szubjektív, személyes dologról beszélünk. Annyiféle ideális arcbőr létezik, ahány nő van. Minden nő kicsit másképp látja azt, milyennek kellene lennie arcbőre tapintásának, ragyogásának. Ezek a vélemények a bőrszíntől, bőrtípustól, kortól, életstílustól és egyéb körülményektől függően változhatnak. A Vichy ezért végzett egy világméretű kutatást, 6 országból (Franciaország, Németország, Brazília, USA, Kína, Oroszország) 190 különböző életstílussal, életkörülménnyel és a szépségről alkotott eltérő véleménnyel rendelkező nő részvételével. Ez a kutatás segített a Vichynek jobban megérteni a nők igényeit, amelynek alapján kifejlesztette a személyre szabott, új “Ideális arcbőr” tanácsadást, amely a www.vichy.hu oldalon érhető el. Ez az alkalmazás a feltöltött fénykép, az arcbőr kívánt változtatásai, valamint az életstílusról, kozmetikai szokásokról megadott információk alapján szakértői tanácsot nyújt a nők számára, és személyre szabott arcápolási rituálét kínál.

AZ IDEÁLIS ARCBŐRNEK 3 LÉPÉSBŐL ÁLLÓ ARCÁPOLÁSI RITUÁLÉRA

VAN SZÜKSÉGE

Minden kozmetikai rituálé 3 lépésből áll, és mindegyik lépés fontos szerepet játszik az arcbőr átalakulásában. A termékkombinációkat úgy válogatták össze, hogy megfeleljenek a nők egyéni igényeinek az ideális arcbőr elérése érdekében.

Minden nő elérheti ideális arcbőrét a Vichyvel

1. arctisztítás: Csak az egészséges, szennyeződésektől (por, felgyülemlett faggyú, elhalt sejtek, alapozó) megtisztított arcbőr érheti el ideális állapotát. Ez az első lépés a Vichy termálvíz rendszeres használatát is magában foglalja, amely eltávolítja a sminklemosó maradványait és bőrtökéletesítő hatásainak köszönhetően megkezdi a bőr átalakítását.

2. arcápolás: Az arcbőr hidratálása megadja a helyes működéséhez elengedhetetlen tápanyagokat és a fokozatos átalakuláshoz szükséges aktív hatóanyagokat.

3. kiegészítés: A magas koncentrációjú formulák hozzájárulnak az arcbőr mélyéről történő átalakulásához akár már az első alkalmazástól kezdve.

RENDKÍVÜLI FEBRUÁRI AJÁNLAT

Február végéig a Vichy egy vonzó ajánlatot kínál a nők számára.* Kérjen a Vichy partnergyógyszertárai egyikében arcápolási mintacsomagot (a készletek függvényében) és használja ki az arcápolási rituálé rendkívüli ajánlatát az ideális arcbőr eléréséért:

  • A rituálé 1 termékének megvásárlásakor további termékminták
  • A rituálé 2 termékének megvásárlásakor –20% kedvezmény
  • A rituálé 3 termékének megvásárlásakor –30% kedvezmény

*Az ajánlat február 28-ig tart a Vichy partnergyógyszertáraiban. A gyógyszertárkeresőt megtalálja a www.vichy.hu honlapon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top