Egészség

Böjt: mindenkinek fáj a feje?

Közös böjtünk második napja a csapat nagyobbik felét enyhén megviseli. A fő gond a fejfájás. De vannak, akik fittek, fiatalok, nézzétek, ki hol tart éppen!

Szilvi, újságíró

Estig egész tűrhetően telt el a nap, akkor viszont rám tört egy alattomos, tompa fejfájás. Hiába ittam akármennyi levet, nem múlt el. Az éhségérzet viszonylag tolerálható volt, hála a zöldséglének, amit ma kellett meginnom. Késő este viszont fázós, nyűgös és rosszkedvű lettem, iszonyú távolinak tűnik még a vége…

Judit, szerkesztő

Az első nap után, amit alig akartam túlélni, a második nap kész felüdülés; ez elsősorban annak tudható be, hogy sokkal finomabb löttyöt készítettem magamnak, mint előző nap, illetve a büszkeség is motivál, hogy kibírtam az első napot. Az éhséggel ma sincs semmi bajom, de a kávé, az továbbra is hiányzik. Elég sokat vacogok, a fejem is fájdogál, néha pedig be-bevillan egy ropogós csülök és egy XXXL pizza, de megküzdök velük. A tegnaphoz képest már most sokkal energikusabbnak érzem magam, az életkedvem is látványosan elkezdett felmászni a lejtőn. Juhéééé!

Andi, értékesítéstámogató

Úgy jól látszik jól sikerült a “fej”-munka, azaz eldöntöttem, hogy megcsinálom és meg is fogom, merthogy továbbra sem vagyok éhes. Ittam grépfrútlevet és teát napközben, a neera mellett, nagyobb mozgás még nem volt, maradt a reggeli meditáció és napüdvözlet. Este el kellett mennem a Tescóba bevásárolni a gyerekeknek, de ott sem csábultam el :). Lefekvés előtt ismét teázás.

Kíváncsi vagy, ki, miért kezdett a böjtbe? Sorozatunk első részében részletesen elolvashatod!
Az első nap beszámolóját pedig itt találod!

Kriszta, vezetőszerkesztő

A fejfájás reggel is folytatódott, az átkínlódott éjszaka után súlyos kialvatlansággal turbózva. A reggeli tus alatt úgy éreztem, egész nap csak feküdni bírnék, és őszintén szólva nem is tudom, hogy csináltam végig a második napot. Két citrom, frissen facsart gyümölcslé, leves, körteturmix, káposztás-zelleres répakoktél volt az angyali menü, rengeteg vízzel és méregtelenítő teával, de rajtam semmi sem segített. Este a gyerekkel egy időben dőltem be az ágyba.

Réka, szerkesztő

Belevetettem magam a nagy munkába, örülök, hogy nem kell semmi mással, még az ebéd kitalálásával sem foglalkoznom. Mára kicsit már meguntam az ízesítés nélküli rizst, egy picit édesre vágyom, ezért a kora esti adagot egy kicsit szottyosabbra csinálom, egy fél gondolatnyi mézet csorgatok rá és meghintem fahéjjal. A második nap végén gasztronómiai kéjhömpölynek tűnik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top