Egészség

Gyógyulj színekkel és mértani formákkal!

Gondolnád, hogy szimbólumokkal és egyszerű vonalakkal meg lehet gyógyulni? Erich Körbler kutatásai azt bizonyítják, hogy igen! A jelek olyan energetikai információt adnak át a szervezetnek, ami pozitív rezonanciát kelt. Az új homeopátiának nevezett tudomány nem golyókkal, hanem szimbólumokkal indítja be a test öngyógyító erőit.

A szimbólumok és jelek erejét Erich Körbler osztrák elektrotechnikus, biorezonanciakutató, bécsi tudós fedezte fel a ‘80-as években. Kísérletei során ráébredt, hogy az ősi, kultikus gyógymódok által használt színek és mértani formák elektromágneses hatást gyakorolnak a szervezetre, amivel a test bioenergetikai mezőjének tulajdonságai megváltoznak.

A gyakorlatban az új homeopátiában a test beteg részeire felrajzolt geometriai jelekkel gyógyítanak, azaz a jelek által képviselt energetikai információ indítja be a szervezet öngyógyító erőit. Rengeteg esettanulmány áll rendelkezésünkre, melyekben a Körbler-módszerrel elkerülhető volt a kémiai szerek használata.

A szimbólumok ereje

Körbler-módszer: Placebó vagy valós hatás?A gyógyító rendszer egyszerű vonalakon, egy színuszgörbén, egy kereszten és egy ipszilonon alapul. A szimbólumok gyógyító erejét már a sámánoktól is ismerjük, ők használták gyógyításra a különböző jeleket a testre felfestve. A sámánok akkor még zsigerből tudták azt, amit később tudományos kutatásokkal is alátámasztottak: a test öngyógyító erői legtöbbször azért nem működnek, mert energetikai blokádok alakulnak ki, amiket a rezgés megváltoztatásával lehet feloldani. A kínai orvoslásban ugyanezen az elven akupresszúrával és akupunktúrával változtatják meg a rezgést, míg ebben a rendszerben ugyanez vonalakkal és jelekkel történik.

Az is bizonyítja, milyen ősi módszer a szimbólumok használata, hogy évekkel Körbler felfedezése után találtak az osztrák hegyekben egy holttestet, egy több mint 5000 éves tetemet, egy kőkorszaki emberét, aki harci sérüléseibe halt bele, és egész jó állapotban maradt a teste az évezredek alatt, s a férfin sok tetoválást találtak. Vonalak, pontok és keresztek borították, melyek a kínai orvoslásból ismert akupunktúrás pontokon helyezkedtek el. Bélbántalmak, ízületi fájdalmak ellen használt pontokon tűntek fel leginkább a szimbólumok.

Információáramlás

Körbler-módszer: Placebó vagy valós hatás?A módszer lényege tehát az információ, energia átadása a beteg testrésznek, ám ehhez előbb valamilyen módon fel kell deríteni az ember energiamezejében fellépő zavarokat. Ezért fejlesztette ki Körbler a bioindikátort (ez a gyakorlatban egy pálca), amellyel a rendkívül gyenge jeleket, az energiákat tudja mérni, mint egy antennával.

A pálcán keresztül tulajdonképpen a saját tudatalattinkkal léphetünk kapcsolatba, kilengéseivel annak üzeneteit közvetíti nekünk. Ahogy az már rég ismert tény, érdemes a tudatalattinkhoz fordulni tanácsért, mert a tudatunk akadályoz a rosszul rögzült tévhitekkel abban, hogy a valódi problémák gyökeréig leássunk, és a szervezetünk meggyógyítsa saját magát. A bioindikátorral egy vizsgálat során 18 akupunktúrás pontot vizsgálnak, hogy felmérjék a páciens energetikai állapotát, és a megfelelő szimbólumokkal aztán eltávolítsák a blokkokat.

Testi és lelki gyógyulás

Nemcsak a szervi betegségeket lehet könnyen megállapítani a Körbler-módszerrel. Olyan apró részleteket is megtudhatunk szervezetünkről, hogy milyen élelmiszereket fogad szívesen, milyen étrendet kövessünk. Ugyanígy a testen túl a lélekgyógyászatban is használható, sikeres kezelésekről olvashatunk a pánikbetegségek, allergiás megbetegedések területén is. Ilyenkor a pszichomeridiánt tesztelik, és felderítik a pszichés gond hátterét.

Jó példa erre egy fiatal indiai nő esete, aki kisgyerek kora óta pánikrohamokkal küzdött. Félt néhány élelmiszertől, a repüléstől a víztől, és még allergiás is volt. A bioindikátoros felmérés során tesztelték a pszichomeridiánt is, és meg tudták állapítani az okot, amely a tüneteket okozta. Kiderült a pálca segítségével, hogy a nő kétéves korában szenvedhetett el valamilyen traumát. Magára az eseményre nem derült fény, ám a hozzá kapcsolódó érzelmekre igen: düh, elutasítás és pánik rögzült a páciens tudatalattijában. A betegség forrását megtalálva pedig a terapeuta már tudta, hogy mivel kell gyógyítania sikeresen a fiatal nőt.

Az orvostudomány természetesen nem tartja tudományosan megalapozottnak a Körbler-módszert, hanem inkább placebohatásra gyanakszik. Tény és való, hogy a képzelet ereje képes már önmagában is a gyógyításra, de a Körbler-módszer eredményeit nehéz pusztán placebós legyintéssel elintézhetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top