Egészség

Cseppet sem gond!

50 éves vagyok, és immáron fiatal, boldog nagymama. Amikor a gyermekeink kirepültek otthonról, férjemmel úgy éreztük, kicsit üres lett az életünk, de amióta a kis unokánk megszületett, újra gyermekkacajtól zeng a ház hétvégente, amitől új lendületet kapott az életünk.
Cseppet sem gond!

Picit úgy érzem, hogy ismét átélhetem az anyaság örömeit, csak sajnos nem ez az egyetlen dolog, ami újfent az életem része lett.

Persze nem az unokámmal van a gond, hiszen ő számomra maga a csoda. Szeretem a családommal és Marcikával töltött időm minden egyes percét. Vizelettartási problémáim vannak. Emlékszem, utoljára kismamaként vagy egy-egy stresszesebb időszakban jelentkeztek hasonló tüneteim, de akkor tudtam, hogy ez a terhesség idejére szól csak, így lelkileg könnyebben vészeltem át ezt az időszakot.

Persze akkor is kellemetlen volt, hiszen az utcán, a buszon ülve vagy akár kertészkedés közben sem kímélt az akaratlan vizeletcsepegés, de a mostani tüneteimhez képest, most már tudom, hogy az idősebb korral járó vizelettartási problémák kínzóbbak. Éjszaka is többször fel kell kelnem, így sokszor vagyok fáradt reggelente, és most már a hétköznapi tevékenységeimben is akadályoz a nem várt “vendég”.

A “jelenség” a lányomat sem kímélte a terhessége alatt, így ő akkor fedezte fel a TENA Lady speciális betétet, amit akaratlan vizeletvesztés esetére fejlesztettek ki. Amikor én kismama voltam, tisztasági betéttel védekeztem a vizeletcseppek és a velejáró kellemetlen szagok ellen, de most tettem egy próbát, és kértem én is egy ingyenes termékmintát. Kipróbáltam, és ma már tudom, hogy nem a tisztasági, egészségügyi betétek használata a tökéletes megoldás, hiszen ezek a betétek kisebb folyás, illetve a menstruáció ciklus során fellépő sűrűbb állagú folyadék (pl.: vér) felszívására alkalmasak.

Cseppet sem gond!

A TENA Lady speciális betét fölső rétegét hígabb – akár nagyobb mennyiségű – folyadék felszívására (pl.: vizelet) tervezték, ami gyorsan elvezeti az alsóbb rétegekbe a vizeletet, így a betét szinte azonnali száraz érzést biztosít. A TENA Lady szagmegkötő rendszere meggátolja a kellemetlen illatok terjedését, így most már nyilvános helyről sem kell hazasietnem, ha újra beállít a hívatlan “látogató”.

A patikusomtól azt is megtudtam, hogy több méretben kapható, így segítségével sikerült kiválasztani a számomra megfelelő méretet, ami mozgás közben sem csúszik el, így ma már bátran kirándulhatok, vagy akár futhatok virgonc Marci unokám után.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top