Egészség

Ezt titkolta eddig Schobert Norbi

Nem akart ezzel dicsekedni a fitneszguru, most azonban úgy érezte: eljött a pillanat, hogy megossza a nyilvánossággal.

Már megszoktuk, hogy Schobert Norbi a közösségi oldalán nemcsak az Update termékeket és az életmód műsorát népszerűsíti, hanem a “napi kirohanásait” is a facebookos követőivel osztja meg. Legutóbb például a Magyarországra érkező Gérard Depardieu-nek olvasott be. A fitneszguru a legfrissebb bejegyezésében azonban egy olyan titkot árult el, amit eddig nem szeretett volna nagydobra verni.

Ti miért nem segítetek a rászorulókon?!” Ezt mondta tegnap egy ismerősöm. Megütött a mondat, mert nem végeztünk melldöngetést. Lassan fél éve a legnagyobb támogatói vagyunk a pécsi Dóri ház, gyermek hospice-nak. A súlyos beteg gyermekeket állandóan felügyelő két nővér teljes költségét, fizetését vállaltuk Rékával magunkra. Úgy éreztük, hogy ez a legfontosabb hely ahol segítenünk kell. Nem gondolom, hogy erről sajtótájékoztatót kellett volna tartanunk. Most azért is dolgozunk, hogy méltó körülmények között élhessék meg ezek a kicsik a kegyetlen sorsot” – posztolta ki Facebook-oldalára a fitneszguru, aki nemrég új vállalkozásba kezdett.

Nézd meg képgalériánkat Schobert Norbi és Rubint Réka elmúlt 10 évéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top