Egészség

Supermanként repülhetett a beteg kisfiú – videó

Ha nem tudnánk, nem mondanánk meg erről a bájos, mosolygós kisgyerekről, hogy mennyire súlyos az állapota.

A 3 éves Luke Campbell veleszületett szívbetegségben szenved. Az első műtétet 6 hetes korában hajtották végre rajta, ám mostanra az orvosok sem tudnak segíteni a fiúcskán, és félő, hogy már nem élhet soká. A bal tüdeje már nem működik, és ha a jobb is leáll, nem tudják többé életben tartani.

Luke vágya az volt, hogy Supermanként repülhessen, egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerekek kívánságait teljesítő alapítvány pedig megszervezte számára az élményt. “Fantasztikus nap volt, és a testvérének, Oliviának is segített. Ő is tudja, hogy az öccse beteg, de még mindig itt lehet vele és még maradt benne élet és jókedv” – fogalmazott Sarah, a gyerekek édesanyja. 

A kisfiú folyamatosan kórházban van, de erre a napra kiengedték, és végre azt tehette, amit a legjobban szeretett volna. “Ő az én szuperhősöm, de tudjuk, hogy el kell búcsúznunk tőle” – mondta ki a szívszaggató tényt Sarah.

Bizony nehéz megállni könnyek nélkül az alábbi videót.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top