Egészség

Lóbalzsammal az izomfájdalmak ellen

Rengeteg tényező nehezítheti meg mindennapjainkat. Ezek közül a legkellemetlenebb talán, ha fájdalmakkal küzdünk. Egy átlagos ember csaknem 161 000 kilométert tesz meg gyalog élete során. Ennyi sétával négyszer (!) lehetne megkerülni a földet az Egyenlítő mentén. Bizony, ezt a hatalmas távot senki nem szeretné fájó lábbal megtenni. A jó hír az, hogy a HERBioticum lóbalzsam segítségével nem is kell.
Lóbalzsammal a izomfájdalmak ellen


Honnan ered a név?

A lóbalzsamot kezdetben versenylovak izmainak kezelésére használták. Innen ered a neve is. Azoknak, akik a lovakat kenegették, hamar feltűnt, hogy kezükre is remek hatással van, ezért továbbfejlesztették, hogy az emberek számára is hasznos legyen.

A piacon fellelhető gyengébb minőségű készítmények jelentősen kisebb hatásfokkal dolgoznak, így nagyon sokan bizalmukat vesztették a lóbalzsam hatékonyságát illetően. Ezt a bizalmat igyekeztek a HERBioticum szakemberei visszaszerezni, amikor nem kevesebb, mint 25 gyógynövényi összetevőt kombináltak a lehető legjobb eredmény elérésének érdekében. Munkájuk gyümölcse megoldást kínál a fáradt, visszeres lábakra, a reuma okozta kellemetlen tünetekre, valamint izomfájdalmakra és görcsökre.

Lóbalzsammal a izomfájdalmak ellen

Mi a titka?

Egyszerűen a hatása a megfelelően összeválogatott, jó minőségű összetevőknek köszönhető.

Tartalmaz például mentolt, ami rövid ideig hűs érzetet biztosít, és felgyorsítja a lelassult anyagcsere-folyamatokat. Ez a hatóanyag lassan fejti ki hatását, így az hosszú ideig tart. Csökkenti a kezelt izmok merevségét, javítja azok rugalmasságát. Ha a mentát megfelelő arányban keverjük árnikakivonattal, kiváló mixtúrát kapunk a vérkeringés serkentésére. Szövetregeneráló, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, vérkeringés-serkentő hatása rendkívül nagyfokú. Kamillakivonat is fellelhető benne, melynek antiallergén, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a készítmény minden bőrtípuson alkalmazható. Az aloekivonat külsőleg alkalmazva hidratáló hatású, és javítja a bőr, illetve a nyálkahártya mikrokeringését.

Lóbalzsammal a izomfájdalmak ellen

Ez csak néhány példa a számos összetevőre, melyek együttműködésének köszönhetően tökéletes megoldást kínálnak az életünket pokollá tevő fájdalmak megszüntetésére.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top