Egészség

Bátorságot adott sorstársainak a sztómazacskóval napozó lány

A kolosztómában szenvedő Bethany Townsend bikinis fotója nyomán egyre-másra posztolnak selfie-ket a Crohn-betegségben szenvedők.

Mint arról írtunk, milliók osztották meg az angliai Worcesterben élő, 23 éves Bethany Townsend fürdőruhás fotóját, amin jól láthatók a lány hasán levő kolosztómiás zacskók. A Crohn-betegségben szenvedő fiatal nő a Facebookon közzétett fotójával a sorstársainak szeretett volna pozitív támogatást adni, mondván, a hasukon lévő zacskók (a bélszakasz sérülése miatt ebbe a színtelen, szagtalan zacskóba távozik a széklet) ellenére is érezzék jól magukat a bőrükben, és ne szégyelljék a testüket.

Amióta bejárta a világot Bethany bikinis fotója – melyet június 21-én osztott meg –, Crohn-betegségben szenvedők abból merítenek erőt, és fürdőruhás önfotókat posztolnak magukról a gyógyíthatatlan bélbetegségben szenvedők nagy-britanniai közösségének Facebook-oldalán.

Megnézem
Összes kép (1)

“Nem hittem volna, hogy ilyen következménye lesz a fotómnak. Nagyon örülök, hogy segíthetek másoknak, hogy valamivel jobban érezzék magukat a bőrükben” – mondta Bethany, akinek a fotóját több mint 13 ezren kommentálták.

Bethany Townsend
Bethany Townsend

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top