Egészség

Gúnyolták, mégis közönség elé állt az X-Faktorban!

A 22 éves Soni Paulo Kimura egy ritka, jó indulatú gyulladásos rendellenességben szenved. A kór nyaktól felfelé támadja a szöveteket és folyamatosan duzzadást idéz elő, főként az arcon és a nyirokcsomókon. A fiú mégis kiállt a közönség elé és húgával együtt meghódították az ausztrál nézőket.

A betegség oka és gyógymódja máig ismeretlen. Soni 11 éves korában produkálta a betegség első tüneteit, azóta 4 fájdalmas műtéten esett át, mégsem tudják csökkenteni a duzzadást. Mindennapjaiban sokszor volt a gúny céltáblája, és gyakran kiközösítették kinézete miatt. Egyetlen mentsvára 17 éves Sina nevű húga, benne találta meg legjobb barátját is.

Gúnyolták, mégis közönség elé állt az X-Faktorban!

Az ausztrál X Factor nézői ennek ellenére voltak olyan szerencsések, hogy Soni megmutatta magát és tehetségét nekik, minden csalódása és félelme ellenére is! Testvérével együtt színpadra lépett, és Cyndi Lauper egyik leghíresebb slágerét, a True coloursot adta elő.

Nézd meg a videót a Zacc blogon!

Gúnyolták, mégis közönség elé állt az X-Faktorban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top