Egészség

Önmaga karikatúrájává plasztikáztatta magát egy nő – fotó

Direkt csinálta. Egészen elképesztő.

Krystina Butel 15 éves korában egy ibizai nyaraláson rajzoltatott magáról egy karikatúrát. Az azóta eltel 15 évben aztán közel 200 000 dollárt, azaz nagyjából 48 millió forintot költött arra, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint a saját karikatúrája.

“Amikor először megláttam a karikatúrámat a nyaraláson, féltékeny voltam rá. Annyira ragyogó volt, olyan, amilyen mindig is lenni akartam”  fejtegette Krystina.

Önmaga karikatúrájává plasztikáztatta magát

A fodrászként dolgozó nő öt mellplasztikán, ajakfeltöltésen, botoxkezeléseken esett át, hajhosszabbítást, sminktetoválásokat csináltatott, rendszeresen jár szoláriumba és a mellbimbóit szív formájúra tetováltatta. Továbbra sem elégedett azonban az eredménnyel, mindig talál magán javítani valót, többek között szeretne nagyobb ajakimplantátumokat, újabb mellnagyobbítást, szemöldökfelvarrást, fenékimplantátumot és még több botoxot.

A vőlegénye, David mindenben támogatja, és a családja is elfogadta, amit testével csinál. Az idegenek azonban nem ilyen megértőek. “Az emberek megbámulnak az utcán, és néha megjegyzéseket tesznek rám. Ez azonban nem zavar” – szögezte le.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top