Egészség

Miért kevés a szex a férfiaknak?

8 tanács, amitől jobban megérted a partnered, jobban össze tudtok hangolódni. Egyszerű dolgok, de lehet, még nem gondoltál rájuk.

1. Tudj megbocsátani!

 A férfiak nem kapnak használható útmutatást arról, mit is várnak tőlük. Egymás megértése pedig annyira bonyolultnak tűnik, hogy sokszor mindkét fél csak frusztrált lesz.

2. Építs ki biztonsági sávot, ahol a társadnak nem kell kritikától tartania!

Legyen a múlt a múlté. Temesd el régi sérelmeidet, és teremts a partnered számára biztonságos légkört!

3. Támogasd az erőfeszítéseit!

Kezdetben senki sem tökéletes, amikor új dolgot tanul és próbál ki. A bátorítás az igazi segítség, a túlzott elvárás viszont kedvszegő.

4. Ne feledkezz meg a női és férfistílus különbözőségéről!

Próbáld nyomon követni, mit érezhet – még akkor is, ha az érzéseit nem szokta úgy kimutatni, ahogy szeretnéd.

5. Ne felejtsd el a célt!

Fontos neked a szerelem és a szeretet? Ha igen, akkor rajtad áll, hogy hozzá teszed-e a magad részét. Ne hagyd, hogy rossz vágányra fussatok, vagy elkallódjon a kapcsolat a napi hajszában.

6. Becsüld meg, hogy áldozatot hoz!

Ne gondold, hogy csak te hozol áldozatot kettőtökért, értékeld a párodét is!

7. Ne felejtsd a korlátait!

Komolyan végig kell gondolnod, milyen is ő most, és milyenné szeretnéd, hogy alakuljon. Vannak nők, akik arról panaszkodnak, hogy erős férfit szeretnének maguk mellett, miközben a világ minden kincséért sem mondanának le saját erejük és hatalmuk érvényesítéséről.

8. Mondd el, mit vársz!

Például a ház körüli teendőkben egyezzetek meg: kinek mi a feladata? Így utólag nem érezheted azt, hogy mindent egyedül kell csinálnod.

Miért kevés a szex a férfiaknak?

Még többet a részletekről a “Miért kevés a szerelem a nőknek? Miért kevés a szex a férfiaknak?” című könyvben olvashattok. A Boldog párkapcsolat titka alcímű könyvet Jonathan Kramer és Diane Dunaway írta, és a Drive online kiadó gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top