Egészség

“Belül még mindig vékonyabbnak gondolom magam, mint amilyen valójában vagyok”

Az Egy kövér nő naplója blog szerzője most elárulja, miért nem tudja kontroll alá vonni a táplálkozását...

Az ember önmagában őrzött testképe sokszor nagyon is eltér a valóságtól. Szerintem ezért van az, hogy én például rendszeresen nekimegyek a bútoroknak, súrolom a szélüket, mert belül még mindig vékonyabbnak gondolom magam, mint amilyen valójában vagyok. Sok ilyen lila foltom van, a karomon, a combomon tűnnek fel általában, mondtam is a férjemnek, egyre nehezebb lesz elhitetnem az ismerősökkel, hogy nem ő ütlegel engem. Pedig tényleg nem.

Tehát, én még mindig nem ismertem be magam előtt, hogy elhíztam, főleg, hogy imént említett férj annyira drága, hogy mindenféle formámban maximálisan elfogadott és elfogad. Sőt, ő kifejezetten a gömbölyűt szereti, amint mondtam korábban, ízületi fájdalmaim vezettek végül arra, hogy újra drasztikus legyek magammal szemben.

Nemrég azonban beszélgettem egy ismerősömmel, aki mesélte, milyen atrocitások érik rendszeresen a munkahelyén, amiért ő másik állást szeretne. De, mint mondta, mivel már 55 éves, nem igazán kapkodnak utána.

– Meg aztán, amikor meglátják, hogy kövér vagyok – mondta -, akkor már vége. Nem kellek…

Folytatás az Egy kövér nő naplója blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top