Egészség

Mellei eltávolításáról beszélt Christina Applegate

Elárulta, miért döntött a dupla masztektómia mellett.

A  színésznő 36 éves volt, amikor korai stádiumban lévő mellrákot diagnosztizáltak nála. Sugárkezelésen esett át, ám hamarosan megtudta azt  is, hogy hordozza a BRCA1 nevű hibás gént. Azért, hogy a rák semmiképp se terjedhessen tovább a testében, Applegate úgy döntött mindkét mellét leveteti. Hasonlóképp, mint 2013-ban Angelina Jolie.

“Nagyon gyorsan jött a döntés. Egy olyan dolog volt, hogy felkeltem és éreztem, hogy ez a helyes. El kell engednem őket” – mesélte az Elle.comnak adott interjújában.

Még a műtét előtt elkészíttette élete első meztelen fotósorozatát, hogy megörökítsék a testét, mielőtt örökre megváltozik. “Megbizonyosodtam arról, hogy minden irányból készültek róluk közeli fotók, így megemlékezhetek róluk.”

Elárulta azt is, hogy a rekonstrukciós műtét utáni mellei nagyon különböznek attól, amilyenek a  természetesek voltak, és mindennap emlékeztetik arra, amin keresztülment.

Mellei eltávolításáról beszélt Christina Applegate

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top