Egészség

Nem szolgálnak ki vékony nőket egy esküvői ruhaszalonban

A duci csajoknak is joguk van a gyönyörű menyasszonyi ruhához.

Két barátnő, Alison Law és Jo Cooke nyitotta azt az esküvői ruhaszalont Essexben, ahol kizárólag XL-es mérettől felfelé tartanak menyasszonyi ruhákat. A két nő maga is duci, és amikor a saját esküvőjükre készültek, nem találtak maguknak csinos ruhát, épp ezért döntöttek úgy, hogy a plus size arákra specializálódott üzletet alapítanak.

Az egyik ügyfelük, Jenna Merritt (a lenti fotón) nyolc hónapon keresztül keresett ruhát hagyományos esküvői szalonokban, ám nem talált olyat, ami csinos, ugyanakkor méretben megfelelő lett volna a számára, ez pedig nagyon megviselte. Előfordult olyan is, hogy ruhapróba közben pánikrohamot kapott. Végül aztán eljutott Cooke-ék boltjába, ahol bőséggel válogathatott a legszebb ruhaköltemények között, a saját méretében.

“Mindenki megérdemli, hogy különlegesnek érezhesse magát a nagy napon, függetlenül attól, hogy fekete, fehér, sárga, zöld, rózsaszín vagy akár pöttyös. Minket nem zavar” – fogalmazott Law, aki annak idején kénytelen volt egy koszorúslányruhában férjhez menni, mert menyasszonyi ruhát nem talált magára.

“Mi voltunk azok a lányok, ott voltunk, végigcsináltuk” – tette hozzá Cooke.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top