Egészség

Lehetségessé vált az otthoni tartós szőrtelenítés?

Mai modern világunkban szinte már semmi nem lehetetlen, így a tartós szőrmentesség sem. Ráadásul ez otthon, lakásod kényelmében számodra is elérhető. Egy epilátor áráért már kapható olyan tartós szőrtelenítő készülék, mellyel évekre megszabadulhatsz a szőrtelenítés kényelmetlenségeitől, és selymesen sima bőrrel ajándékozhatod meg magad és az egész családot.
Lehetségessé vált az otthoni tartós szőrtelenítés?

Lássuk, mi az a 10 indok, ami miatt érdemes otthoni tartós szőrtelenítő készüléket vásárolni?

  1. Mert használ. Az otthoni IPL  szőrtelenítők hatékonysága sok tényezőtől függ (bőr- és szőrszín) Az ideális sötét szőrzettel rendelkező vásárlók 100%-a elégedett az elért eredményekkel, és úgy értékeli utólag, hogy jó döntést hozott. Egy alapvető és folyamatos gondot, pénzkiadást és egyéb macerát okozó problémát oldanak meg.
  2. Otthon használható. Kényelmes. Bár sokunk szeretne szalonokban szőrtelenítő kezelésen részt venni, az időpont-egyeztetések és a kezelés miatti utazgatás kényelmetlen. Profi és megbízható szalont pedig nagyon nehéz találni.
  3. Pénzt takarítunk meg. A szalonok szőrtelenítő kezeléseihez képest az otthoni tartós szőrtelenítés lényegesen olcsóbb. És szintén olcsóbb a hagyományos szőreltávolító módszereknél, melyeknek csak ideiglenes a hatásuk. Ha összeszámoljuk, a hosszú évek alatt mennyit költöttünk gyantázásra, borotvákra, az otthoni géppel nem keveset takaríthatunk meg, figyelembe véve, hogy a használat után eladhatjuk, vagy hogy egy családon belül többen is használhatják.
  4. Időt takarítunk meg. Gondolj bele, mennyi időt fogsz megtakarítani azzal, hogy nem kell borotválni, epilálni, gyantázni soha többet! Ezt a problémát kiikszelhetjük a listáról örökre.
  5. Jól nézünk ki. A nem kívánt szőr végleges eltávolítása sokunk vágya. Az IPL-es szőrtelenítővel nem csak tartósan eltávolítjuk a nem kívánt szőrt, hanem ezzel bőrünk is simává és bársonyossá válik.
  6. Jól érezzük magunkat. Semmi kétség, ha elégedettek vagyunk kinézetünkkel, az növeli az önbizalmunkat. A nem kívánt szőr jelenléte pedig nagymértékben csökkentheti ezt. Ha mindig sima és selymes a lábunk, bátrabban vetjük bele magunkat egy randiba, egy hirtelen strandolásba, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
  7. Eltávolítja a benőtt szőrszálakat. Ezzel megszünteti az ezek által okozott kellemetlen érzést, gyulladást.
  8. Könnyű használni. Az otthoni IPL szőrtelenítőket igen egyszerű használni, te is gyorsan elsajátítod majd a kezelésüket. 
  9. Biztonságos. Az otthoni használatra tervezett gépekkel lehetetlen bármilyen kárt okozni.
  10. Végleges megoldás. A IPL szőrtelenítők egy kezeléssorozatot követően 6-8 évre eltávolítják a szőrszálakat. Amennyiben azonban nem tesszük félre a gépet, és félévente egyszer egy fenntartó kezelést végzünk, a szőrtelenség életünk végégig kitolható. Kinek ne érne ez meg félévente egyszer másfél órát?
Lehetségessé vált az otthoni tartós szőrtelenítés?

A Minden, ami Nő csapata arra specializálódott, hogy a piacon található otthoni tartós szőrtelenítő készülékek legszélesebb választékát nyújtsa komoly szakértelemmel. Nézz körül kínálatunkban, kérd szakértőink segítségét, tesztelj és válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

További információk: www.mindenamino.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top