Egészség

Díjat kapott Patrick Dempsey

A rákbetegség elleni közdelemben nyújtott segítségéért vehetett át díjat szülővárosában, a maine-i Portlandben a hétvégén Partick Dempsey, a Grace klinika című tévésorozat sztárja.

A sorozatban Derek Shepherd sebészt alakító színész a Maine-i Kreatív Ágazatok Díját vehette át Portlandben. A 48 esztendős Dempseyt édesanyja petefészekrákkal való küzdelme ösztönözte egy rákbetegséggel és annak gyógyításával foglalkozó orvosi központ létrehozására Lewistonban. A színész édesanyja márciusban hunyt el.

A díjat a Maine-i Kreatív Központ közhasznú szervezet adományozta a színésznek és a genetikai kutatásokkal foglakozó Jackson Laboratóriumnak. Az indoklás szerint a díjazottak jövőbe tekintő gondolkodásmódjukkal és a rákbetegeknek nyújtott segítségükkel érdemelték ki az elismerést.

Patrick Dempsey, aki legjobban kereső tévésztárok közé tartozik, színészi munkája mellett közel egy évtizede profi autóversenyző, saját csapatával két Mazda RX-8 autóval versenyez a GT osztályban.

Díjat kapott Patrick Dempsey

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top