Egészség

Egy hároméves kislány ajánlotta fel a haját a beteg gyerekeknek

Mert a jószívűségnek nincs korhatára.

A 3 éves Ariana Smith látott egy videót, mely egy gyerekkórház javára szervezett jótékonysági gyűjtésről szólt. Ebben a videóban szerepelt egy kislány, aki a rák elleni kezelések következtében veszítette el a haját. Ariana nem értette pontosan, hogy mit látott, ezért megkérdezte az édesapját, aki elmagyarázta neki. A csöppség erre felvetette, hogy a haja egy részét szívesen odaadná a kopasz kislánynak. 

November végén Ariana túl is esett élete első hajvágásán, a levágott tincseket pedig a szülei segítségével fel is ajánlották egy szervezetnek, mely rászoruló gyerekeknek készít parókákat.

A hajvágásról készült fotók felkerültek az internetre: a pici lány önzetlensége hatalmas szimpátiahullámot keltett. Teljes joggal.

Egy hároméves kislány ajánlotta fel a haját a rákos gyerekeknek

Az apukája a sajtónak nyilatkozva elmondta: nem lepődött meg, amikor Ariana fel akarta ajánlani a haját, ugyanis a kislány eleve nagyon gondoskodó személyiség, ami akkor is megmutatkozik, ha játszik. Van például egy orvosos játékkészlete, amivel rendszeresen “ellenőrzi” a családtagok vérnyomását és pulzusát.

Ariana nagyon szereti az új, rövidebb frizuráját. Remekül is áll neki. Egy ilyen tündéri arcocskához és ragyogó kisugárzáshoz persze bármilyen haj jól állna, az is biztos. Csodálatos kis emberke!

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top