Egészség

Szívmelengető videóval üzen a rákkal kezelt édesanya – videó

Nézd meg, hogy örül egymásnak több hét távollét után egy rákkal kezelt édesanya és 2 éves kisfia! Laura Martancik 2013 júliusa óta harcol nyirokcsomó-daganattal. Miután a kemoterápián és sugárkezelésen átesett, 3 hónap után a rák ismét kiújult nála.

Ezért Laura és kétéves fia elköltöztek hawaii otthonukból. Az édesanya nővéréhez mentek Connecticutba, amíg a nő őssejtátültetése zajlott. Laurának a kórházban kellett maradnia, ahol nagyon kemény három hetet töltött.

Azt, hogy hogyan örült egymásnak a kórházi időszak után hazaérkező Laura és kicsi fia, James, videóra is rögzítették. Az édesanya elmondta, a valaha megélt legszebb és legjobb érzés az volt, amikor újra magához ölelhette gyermekét.

A videóval a többi betegnek is üzen Laura. Azt szeretné, ha a videó reményt adna azoknak, akik most a kórházban fekszenek. Mert erősnek kell maradniuk, hiszen ők is haza fognak térni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top