Egészség

99 centiméteres 19 évesen, és nem nő tovább

A minnesotai Hannah Kritzeck épp olyan, mint bármelyik 19 éves lány. Szeret énekelni, táncolni. Fiúkról és karrierről álmodik. Szabadidejét a hiphopnak szenteli. Viszont egy ritka betegségben szenved: most 99 cm magas, de már nem nő tovább.

Hannah-t születéskor örökbe fogadták. Ezt kicsi korától tudja. “Gyermekkoromban én már jól tudtam, hogy különbözöm a testvéreimtől” – emlékszik vissza. A lány azt mondja, magassága gyakran akadályozza abban, hogy felnőttként kezeljék. A ruhavásárlással mindig is gondjai voltak, hiszen a saját méretében nem talál olyan csinos és nőies darabokat, amilyeneket szívesen viselne – írja a Daily Mail.

“Amikor meglátnak, mindenki azt gondolja, hogy ötéves vagyok. Aztán csalódniuk kell, mert én nem vagyok baba – mondja Hannah. A lány  átlagos, boldog életre vágyik. Ugyanazok a vágyai és céljai, mint kortársainak. Az ideális férfit kék szemmel és barna hajjal képzeli el, akinek fontos erénye, hogy szereti és vigyáz rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top