Egészség

Tőzegáfonyával harcolj a felfázás ellen!

Felfázás? Húgyúti fertőzés? Fájdalmas, kellemetlen érzés? Minderre az amerikai tőzegáfonyát tartalmazó gyógyászati segédeszköz, a Walurinal Medical most megoldást jelenthet.
Tőzegáfonyával harcolj a felfázás ellen!

Napjaink egyik legégetőbb egészségügyi problémája, elsősorban is a fiatal nők körében, a felfázás, valamint a különböző húgyúti fertőzések.

A probléma okozói általában különféle baktériumok lehetnek, melyek többnyire E. coli baktériumok. Nyáron a folyók és tavak hidegebb vize, a vizes fürdőruha vagy a hideg kövön mezítláb járkálás jelentik számodra a fő veszélyforrásokat, míg télen a hideg idő. Hidegben természetesen gyakrabban előfordul, mint a melegebb hónapokban, mert a megfázás hatására a szervezeted ellenálló-képessége és azzal együtt a nyálkahártyádé is legyengül, pedig a kórokozó baktériumok elszaporodását az akadályozza meg.

A húgyúti fertőzés sokszor a közösülés után is jelentkezhet. Erélyesebb behatolás során ugyanis a bőr normál flórájához tartozó baktériumok felpréselődnek a rövid húgycsövön keresztül a húgyutakba, amik elindítják a fertőzési folyamatot. Ezért is fontos, hogy bő folyadékfogyasztással és a szexuális együttlét után vizeléssel a baktériumok kiürülését a szervezetedből meggyorsítsd.

Tőzegáfonyával harcolj a felfázás ellen!

A valódi megoldást a megelőzés jelentheti. Az amerikai tőzegáfonya-kivonat szedése hatásos a felfázás és a húgyúti fertőzések ellen. Meggátolja a baktériumok áttelepedését a húgyutakba. Az antibiotikumok hatására a húgyúti fertőzések kórokozói ellenállóbbakká válnak, visszatérő fertőzéseket okozhatnak. A Walurinal Medical gyógyászati segédeszköz hatására nem fejlődik ki a kórokozókban ellenállás, és ezen hatás révén együttműködés alakul ki az antibiotikumokkal.

További információk!

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top