Egészség

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

Az anya azért hagyta el őket, mert nem akart megbirkózni azzal a feszültséggel, ami a túlsúlyos gyerekek nevelésével járt. Vissza akarta kapni az életét.

Egy elkeseredett apa azzal vádolta meg gyermekei anyját, hogy nem törődik a túlsúlyos kicsikkel. Az édesapa, Nicolae Marginean szerint a felesége akkor hagyta el őket, amikor a gyerekek, Madalina nyolc, Denisa hét, és Andrei 4 évesek voltak.

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

A család Északkelet-Romániában, Botosaniban él nagy szegénységben. Örülnek, ha étel kerül az asztalukra. Egészséges táplálkozás az anyagiak miatt szóba sem jöhet náluk, így valószínűleg tovább hízhatnak a gyerekek. Az anya azért hagyta el őket, mert nem akart megbirkózni azzal a feszültséggel, ami a kövér gyerekek nevelésével járt, és vissza akarta kapni az életét.

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

“Az orvosok azt mondták, hogy a gyerekeimnek komoly problémáik lesznek, hogy nem kezdenek el fogyni. Viszont egészséges ételekre nem futja. A gyerekeknek hiányzik az anyjuk, ezért most még inkább híznak” – mondta a férfi.

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

A gyerekek otthon töltik az idejük legnagyobb részét. Az iskolában ugyanis kiközösítették és terrorizálják őket. “Az osztálytársaim nevetnek rajtam. Azzal piszkálnak, hogy kövér és szegény vagyok” – mondta Denisa.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top