Egészség

Emberi szerveket tesz ki Instagramra, és imádják!

Először meregettem a szemem, és azt gondoltam, mekkora hatásvadász az egész oldal. Aztán muszáj volt rákattintanom egy májra, egy agyra, és így tovább. Van-e határ abban, mit pakolunk ki az internetre? Vagy kell-e határ? Közben rájöttem, hogy amit ez a csaj csinál: igazi küldetés!

Tanítani akarom az embereket, megmutatni az igazat az életről és a halálról. Persze ez sokszor sok nekik, gyakran akarják töröltetni az oldalamat.

Nicole Angemi patológusasszisztens, és simán elmehetne a Millennium-trilógiában főszereplőnek:

Emberi szerveket tesz ki Instagramra, és imádják!

Több mint 150 ezer követője van a baromi sok kérdést felvető Instagram-oldalának. Emberi szerveket, daganatokat, testrészeket posztol, persze a személyiségi jogokat tiszteletben tartja: azt mondja, tanítani akar, nem sokkolni. És tényleg kicsit undorodva nézi az ember lánya a képeket, de nézi! És én híve vagyok a drasztikus egészségügyi kampányoknak is, vagy gondoljatok a cigisdobozokra, ott is száj- és tüdőrákkal riogatnak fotókkal!

Ha meglátják az embereket ezeket a fotókat, nagyobb valószínűséggel mennek el szűrővizsgálatokra, mint ha mondjuk arról olvasnak, hogy menjenek el szűrővizsgálatra, mert fontos.

Íme néhány fotó Nicole oldaláról:

 

Fetal brain at 18 weeks. This is a brain!? Where are all the wrinkles??? The brain wrinkles are called the gyri which are the prominent portion of the folds and the sulci which are the grooves of the folds. These wrinkles or folds increase the surface area of the brain allowing for maximum brain power in our tiny skulls!!! These wrinkles start to appear later in fetal life, after 20 weeks and are gradually more prominent the older the fetus gets. #iheartautopsy #iheartanatomy #neuroanatomy #neurology #neuro #brain #fetus #fetal #miscarriage #baby #babies #science #healtheducation #education #biology #bio #morgue #pregnant #pregnancy #anatomy #grossanatomy #pa #pathology #pathassist #pathologistsassistant

A photo posted by ????Mortui Vivos Docent❤️ (@mrs_angemi) on

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top