Egészség

Keverj antistressz italt házilag!

A stressz ellen tenni kell. Mindannyiunkat földhöz csapdos néha. Ha észreveszed, hogy nem kerek a világod, próbálj megtenni mindent, hogy megtaláld az egyensúlyt. Ez az ital is ebben segít!

A jó közérzet egyik alappillére a tested kiegyensúlyozott, változatos és minőségi táplálása. Manapság az élelmiszerek nem tartalmaznak annyi értékes tápanyagot, amennyire szükséged lehet. Ne többet egyél, hanem próbálj meg változtatni az ételek minőségén. 

Az acai bogyó egy csodálatos szupertáplálék, amit rendszeresen fogyasztva sokat tehetsz a szíved és immunrendszered jó működéséért. Sokaknak nem könnyű beépíteni életükbe a kiegyensúlyozott táplálkozás számos elemét. Van, akinek nehezen megy az elegendő folyadék bevitele, van, aki nem szereti a zöldségeket, gyümölcsöket, és nehezen veszi rá magát a rágcsálásukra. Vegyél erőt magadon, és sírás, ordibálás helyett igyál meg egy ilyen antistressz italt, és emelkedj felül a mindennapok gyötrelmein!

A turmix receptjét a Zöldéletmód blogon találod!

Keverj antistressz italt házilag!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top