Egészség

Sétálj velem! – bátor mellráktúlélők fotói mesélnek

Szombaton június 6-án csatlakozhattok az AVON mellrákellenes sétájához. Nagyon fontos, hogy vigyázzatok magatokra, menjetek el szűrésre! Mellráktúlélőkről gyűjtöttem össze fotókat, hogy erőt adjon azoknak, akik bajban vannak, vagy éppen a gyerekeiknek, férjüknek, a családtagjaiknak.
Mellrák

Tallós Rita színművész és Balassa Gabriella, a Mellrákfórum alapító tagja – mindketten mellráktúlélők. Egy rendhagyó fotósorozatot készített róluk dr. Kissik Imre radiológus rezidens, fotóművész, akinek elmondása alapján életében először ért össze a két hivatása. A többi fotót a képre kattintva nézhetitek meg!

SÉTÁLJ VELEM! – itt a Facebook-esemény

Sétálj velem! - bátor mellráktúlélők fotói mesélnek

Egy masztektómián átesett nő mindkét mellét eltávolították. Ahhoz, hogy a sajnos nem túl szép sebhelyeket eltüntesse, egy tetoválóművészhez fordult. A nő végül maga sem akarta elhinni, hogy milyen csodákra képes a jól sikerült alkotás.

Simola Péter fotója
Simola Péter fotója

Szerelem – ez a címe a szerintem legmeghatóbb képnek. Egy férfi öleli a kedvesét, szereti, egy mellel is. “nemMELLékes” címmel fotópályázatot hirdetett az Európai Nők Szervezete – amatőrök és profik küldhették be a fotóikat, így a képeken keresztül olyan magyar nőket ismerhetünk meg egy kicsit közelebbről, akik komoly csatát nyertek a mellrákkal szemben.

Family love – fotó: Laki Krisztina Éva
Family love – fotó: Laki Krisztina Éva
Dísz a testnek, gyógyír a léleknek – fotó: Madarász Gábor Viktor
Dísz a testnek, gyógyír a léleknek – fotó: Madarász Gábor Viktor
Sétálj velem! - bátor mellráktúlélők fotói mesélnek

Rajzfilmszereplőkkel is kampányoltak a mellrák megelőzés mellett: a kis hableány műtét után…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top