Egészség

Így lesz szebb a bőröd! – 10 trükk

Melyikünk ne vágyna tökéletes bőrre? Dayle Breault olyan hírességek szépségtanácsadója, mint Cara Delevingne, Naomi Campbell vagy Lenny Kravitz – ő nemes egyszerűséggel a bőr istennője.

Pedig amikor tinédzser volt, “pizzaképűnek” csúfolták borzalmas pattanásaiért. Miután rendbe hozta saját arcbőrét, kozmetikus lett a hivatása. Íme 10 tipp a sztárok tanácsadójától, hogy szebbé varázsoljuk bőrünket:

1. A reggelt kezdjük lúgosítással, méregtelenítéssel: minden reggel éhgyomorra igyunk meg egy nagy pohár langyos citromos vizet. Ha erősebb hatásra vágyunk, a citromot cseréljük almaecetre. Nagyon jót tesznek a frissen facsart zöldséglevek. Zöld színű zöldségeket válasszunk, mint a spenót, kelkáposzta, petrezselyem, búzafű, zeller.

2. Igyunk elég vizet: ez most a hőség miatt is nagyon fontos, de a szép bőrképhez is elengedhetetlen. Ízesítsük a vizet egy kis citrommal, így talán jobban esik.

3. Rendszeresen használjunk bőrradírt: Dayle nagyon fontosnak tartja a bőrradírozást. Pillanatok alatt házilag elkészíthető arcradírról itt írtunk korábban. Ha nem szabadulunk meg az elhalt hámsejtektől, az egész bőrkép sokkal fakóbbnak, fáradtabbnak tűnik és a szérumok, pakolások sem tudják kifejteni hatásukat.

A folytatásért kattints a Femme Cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top