Egészség

Elégedetlen volt a műtéttel – lelőtte a plasztikai sebészt, majd magát is

Lelőtte plasztikai sebészét a műtétekkel elégedetlen páciens Szentpéterváron, majd magával is végzett. Az orvos már korábban is sejtette, hogy a férfival komoly problémák vannak.

A szépészeti műtétekben csalódott 34 éves orosz férfi, Jurij Lebegyev hétfőn egy lőfegyvert elrejtve ment be a kórházba orvosához, Alekszandr Remizovhoz, akit halálosan megsebesített, majd maga ellen fordította fegyverét.

A szentpétervári ügyészség keddi közleménye szerint Lebegyev, aki 2010 óta több plasztikai műtétet is végeztetett az orrán és a fülén, elégedetlen volt az operációk eredményével.

Elégedetlen volt a műtéttel ezért lelőtte a plasztikai sebészt és magával is végzett

Szerelmi csalódás állhatott a háttérben

A Fontanka.ru helyi hírportál úgy értesült, hogy Lebegyev, aki tíz éven át egy tengeralattjárón szolgált hivatásos katonatisztként, szerelmi életében problémákkal küszködött, amelyeket kinézetének tulajdonított.

A gyilkos-öngyilkos férfi lakásán a rendőrség megtalálta a páciens és az orvos műtétekkel kapcsolatos leveleit, ezek egyikében Remizov azt javasolta Lebegyevnek, hogy forduljon pszichiáterhez.

A műtéteket egyébként a lelőtt plasztiki sebész,  Remizov nem személyesen végezte, hanem csak felügyelte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top