Egészség

Kellemes őszi salaktalanítás fillérekből

Mivel egyre hidegebb és sötétebb van, a koplalás, méregtelenítés senkinek nem esik jól, ráadásul ilyenkor igen csak nagy lelki erő szükséges hozzá. Viszont nem árt felkészíteni szervezetünket a nehezebb téli étkezésekre, ünnepi dőzsölésekre.

Méregdrága táplálékkiegészítőkre, csodakapszulákra nem lesz szükséged, elég, ha veszel egy csomag útifűmaghéjat. 500 Ft körül van egy 100 g-os csomag, ami már egy kéthetes kúrához simán elég lesz.

A rostszegény, finomított szénhidrátokban, valamint állati eredetű zsírban gazdag táplálkozás eredményeképpen a belekben felhalmozódnak a bomlástermékek. Ezek a salakanyagok kellő rost- és folyadékbevitel hiányában hosszú ideig az emésztőrendszerben maradnak, megakadályozva ezzel a vitaminok, ásványi anyagok, hasznos tápanyagok felszívódását, ugyanakkor kedveznek a gyulladások kialakulásának, lelassítják az anyagcserét, ennek eredményeképpen pedig kialakul az elhízás.

Kellemes őszi salaktalanítás fillérekből

A folytatásért kattints az Anyawellness caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top