Egészség

Kérdezz Fodor Imre edzőtől – kezdd bomba formában az új évet!

Az ünnepek körül fontos odafigyelni, hogy helyesen táplálkozzunk és ne hanyagoljuk el a testünket. December végén ráadásul könnyebb újévi fogadalmakat is tenni a fogyás és az egészséges életmód érdekében. Ebben segíthet neked a legújabb szakértőnk, akit bátran kérdezgethetsz edzés témakörben.

Ezen a héten pénteken ismét élőben kérdezhetsz egy szakértőt az NLCafé Facebook-oldalán. Ezúttal Fodor Imre várja a kérdéseidet, aki már sokaknak segített formában lendülni edzéssel és táplálkozási tanácsokkal.

Kérdezd Fodor Imre edzőt, aki segít, hogy formába lendülj az új évre

Imre rendszeresen sportol 1997 óta (karate), majd 2003-tól a testépítés felé fordította figyelmét. 2009-ben elvégezte a Fitness Akadémia testépítő-fitneszedző szakát. Imre sokaknak segített már személyi edzőként, mindemellett fitneszszakoktatóként is tart órákat a Fitness Akadémián.

Imre nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt szívesen segít edzéssel, gyakorlatleírásokkal, helyes táplálkozással, egészséges életmódra neveléssel és testépítéssel kapcsolatos kérdésekben.

Kérdezd Fodor Imre edzőt, aki segít, hogy formába lendülj az új évre

Ha szeretnéd Imrétől megtudni, hogy mi a helyes edzésmódszer, amivel gyorsan formába lendülhetsz az ünnepek után, vagy csak fitten és egészségesebben szeretnéd elkezdeni a 2016-os évet, akkor gyere és kérdezd őt!

Imre egy órán keresztül várja a kérdéseidet az NLCafé Facebook-oldalán, ahol élőben válaszol a kérdéseitekre. Merj kérdezni és elindulni egy egészségesebb élet felé!

Gyere és kérdezz élőben Imrétől december 18-án este 19 órától!

Ha esetleg nem érnél rá akkor gép előtt ülni, már most felteheted a kérdésedet a Facebook-oldalunkon IDE KATTINTVA, és ő megválaszolja neked pénteken.

Fodor Imre edzői oldalát a Facebookon itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top