Egészség

“Azonnal meg kell operálni a lányát!”

Ezt a bejegyezésem ajánlom mindazoknak, akik megjárták már a kórházat. Kívánom minden szülőnek és nagybeteg kisgyereknek, hogy mielőbb térhessenek haza egészségesen, megerősödött lélekkel.

Fájdalommentes kezelést, gyorsan múló hipószagú és hófehér órákat, megingathatatlan akaraterőt, egyre erősödő kitartást, hősies bátorságot és minden napra ezer őszinte mosolyt! Mi már túl vagyunk a nehezén, szorítunk mindazoknak, akik még előtte állnak. Hajrá!

Nem vagyok paramami. Bár Hetti első lázgörcse után sokkal komolyabban reagálok egy-egy kósza köhintésre, leheletnyi hőemelkedésre, észrevétlen orrfolyásra. Hiszek a szervezet öngyógyító képességében, de habozás nélkül viszem a gyerekeimet orvoshoz, ha arról van szó, a fölírt antibiotikumot kérdezés nélkül kiváltom. Októberben volt Hetti második lázgörcse, s azóta kisebbfajta pánik tör rám a lázmérésnél. Félek. Nehogy megismétlődjön, nehogy újra kórházba kelljen mennünk, nehogy még egyszer át kelljen élni ezt az egész borzalmat. Heszna és Mirkó – egy kisebb náthát leszámítva – még nem voltak betegek.

A vizes orrfolyást és a néhány órán át tartó hőemelkedést a heves fogzás számlájára írtam. Bármennyire tartok a gyerekbetegségektől, egy tüsszentés miatt nem cibálom el őket orvoshoz. Néha azért megfordul a fejemben, hogy el kéne végeznem az orvosi egyetemet és villámgyorsan gyermekgyógyászatra szakosodom…

A folytatásért kattints Rella caféblogjára!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top