Egészség

9 napra bent felejtette a tampont, kis híján meghalt

Ha nem kerül kórházba, egy napon belül meghalt volna a feledékeny angol diáklány.

Kilenc teljes napra elfelejtkezett a felhelyezett tamponjáról egy angol lány. Ennek következtében három napot töltött az intenzíven, és most, egy hónappal az események után is alig tud még járni, annyira kikészült a szervezete.

“Nagyon sok dolgom volt, vizsgák, beadandók, miegymás. Aztán éreztem, hogy nagyon fáradt vagyok, felszökött a lázam, és folyamatosan fájt a fejem, de mindezt betudtam a stressznek és a kimerültségnek. Majd közvetlenül a menzeszem után abnormális folyásra lettem figyelmes” – meséli a lány, aki a történetével a tampon nem helyes használatában rejlő veszélyekre szeretné felhívni a figyelmet.

Hasznos, de jobb nem megfeledkezni róla
Hasznos, de jobb nem megfeledkezni róla

Egy esetlegesen bent felejtett tamponra azonban nem ő, hanem az édesanyja gondolt először. A lány döbbenten fedezte fel az addigra teljesen megfeketedett higiéniai eszközt magában. Nem sokkal később hidegrázás lépett fel nála, és a zavarodottság jelei mutatkoztak rajta. Ekkor került kórházba, ahol szepszist állapítottak meg az orvosok, amit a toxikus sokk szindróma okozott. Szerencséjére nem szenvedett maradandó károsodást, de hajszálon múlt az élete.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top