Egészség

Fogak nélkül ébredt a férfi egy rutin fogászati kezelés után

A férfi egy lyukas fog miatt ment el a fogorvoshoz. A kezelés után fogak és ruha nélkül ébredt föl.

 Az Indiana államban élő férfi, Donny Grigsby egy fertőzés okozta lyukas fog miatt kereste fel a fogorvost, akivel a vizsgálat után négy fog kihúzásában állapodtak meg. Mikor a kezelés már öt és fél órája tartott, a férfi feleségének gyanús lett a dolog. A foghúzásból végül igazi rémálom lett.

 Amanda, a férfi felesége miután több mint öt órája várt a fogorvosi rendelőben, válaszokat követelt férje állapotáról. Mikor meglátta a férjét, majdnem sokkot kapott: ingét vér borította, a szeme majdnem lecsukódott, és a legrosszabb, hogy az összes foga hiányzott. A fogorvos azzal indokolta a brutális beavatkozást, hogy félt, hogy a fertőzés átterjed a férfi többi fogára is.

A nő kihívta férjéhez a mentőket, a kórházban pedig mesterséges kómába helyezték, hogy enyhítsék a fájdalmait és a nyugtalanságát. Donny, mikor felébredt, szinte semmire nem emlékezett, ezért rendesen meglepődött, hogy fogak és ruha nélkül kelt fel. 

A házaspár mulasztás miatt perli a fogorvost, aki egyelőre nem nyilatkozott hivatalosan az esetről.

Forrás: Fox News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top