Egészség

Háromszor sem vették észre betegségét, meghalt a nő

A 35 éves háromgyermekes anyukának az esély sem adatott meg, hogy felvegye a küzdelmet betegségével – az orvosok ugyanis egyszerűen elsiklottak a leletei felett.

 A 48 éves Dean Wheeler azt meséli, úgy érzi magát, mint akit kiraboltak. “Mindent, amit terveztünk, elvették tőlünk” – meséli a gyászoló férj, aki felesége szerencsétlen körülmények közötti halálának történetét is megosztotta.

A gyászoló férj szerint az orvosok háromszor nézték el felesége betegségét

 A férfi felesége, Kellie mindössze 35 éves volt, mikor márciusban elhunyt. A nőt 2010-ben diagnosztizálták először bőrrákkal. Akkor kezeléseket kapott, és úgy tűnt, meggyógyult. Azonban tavaly szeptemberben szorító mellkasi fájdalomra és nehézlégzésre kezdett panaszkodni. A helyzet két hét elteltével is olyan súlyosnak tűnt, hogy férje orvoshoz vitte. Ekkor a fájdalmait a szorongásnak tulajdonították, amire nyugtatókat írtak fel. A legközelebbi látogatáskor a háziorvos azt mondta, izomhúzódása lehet, és fájdalomcsillapítók kíséretében hazaküldte.

A gyászoló férj szerint az orvosok háromszor nézték el felesége betegségét

A fájdalom azonban nem akart elmúlni, ezért legközelebb már egyenesen a kórházba mentek. Itt végre sor került egy röntgenvizsgálatra, de a nő itt sem kapott választ: azt mondták, leletei tiszták, és ismét hazaküldték. Férje azt mondja, ez volt a harmadik elszalasztott alkalom, hogy fény derüljön a nő betegségére.

A gyászoló férj szerint az orvosok háromszor nézték el felesége betegségét

Három nappal ezután csörgött a telefon. Kellie-t leletei alapján behívták konzultációra. Így derült ki, hogy a rák szinte az összes belső szervére rátelepedett. De a nőnek ekkor már esélye sem volt a gyógyulásra. Idén márciusban eltávozott – férje mellett két tizenéves és egy hétéves gyereket hagyott hátra.

A férje azt mondja, azért osztotta meg a történetet, hogy felhívja az emberek figyelmét az orvosi gondatlanságra – hogy minél kevesebb emberrel történjen meg a tragédia, ami rá és családjára lesújtott.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top