Egészség

Egy kislány lenyűgöző története, aki megmentette a testvére életét

Ez a meseszerű történet visszaadja az emberiségbe, sőt, még a csodákba vetett hitedet is!

Tessie, a tüneményes 6 éves kislány egy este kihallgatta, amint a szülei a kistestvéréről, a csecsemő Tedről beszélgetnek. A kislány hallott valamit egy drága operációról, amire nincs pénze a szüleinek, valamint ahogy az apja azt mondja: “Csak a csoda segíthetne Teden.”

Egy kislány lenyűgöző története, aki megmentette a testvére életét

A kis Tessie felszaladt a szobájába és megszámolta, mennyi pénze van. 1 dollár 11 centet talált. Fogta a pénzt, és elindult a gyógyszertárba. A gyógyszerész épp egy férfival beszélgetett és rá sem hederített a kislányra. Mikor végre észrevette, gorombán megkérdezte, mit akar, és közölte, hogy most nem ér rá: a rég nem látott bátyjával beszélget.

A kislány hasonló stílusban replikázott: “Az én öcsém pedig nagyon beteg, úgyhogy csodát akarok venni neki.”

A gyógyszerész visszakérdezett, jól hallotta-e, mire a kislány: “A neve Ted, és valami nagyon rossz dolog nő a fejében. Úgyhogy mennyibe kerül egy csoda?”

A férfi erre közölte, nem árulnak csodát. A jól öltözött beszélgetőpartnere azonban lehajolt a kislányhoz, és megkérdezte, mégis miféle csoda kellene neki. Tessie elmagyarázta, hogy az öccse nagyon beteg, valamilyen operációra lenne szüksége, amire nincs pénze a szüleinek, úgyhogy gondolta, ő kifizeti. A férfi erre megkérdezte, mennyi pénze van, mire a kislány elővette az egy dollár 11 centjét. A chicagói férfi nevetett: “Micsoda véletlen!”, majd megkérte Tessie-t, vigye el őt a szüleihez. 

Kiderült, hogy a férfi Carlton Armstrong, a híres agysebész, aki felajánlotta, hogy ingyen megoperálja a csecsemőt. A kisfiú azóta egészséges, édesanyja pedig egy valódi csodaként tekint a történtekre. “El sem tudom képzelni, mennyibe került volna a műtét!” – mondogatja, mire kislánya csak mosolyog: ő pontosan tudja, hogy alig több mint egy dollárba.

Forrás: Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top