Egészség

“Ez volt a legkeményebb dolog, amin keresztül kellett mennem egész életemben”

Május 3-án töltötte a Facebookra, azóta több mint egymillióan látták a videót, amiben egy egész világnak újságolja, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése.

 

Május 3-án került fel a Facebookra az alább látható videó, azóta több mint 1 milliószor látták. Shamira Williams töltötte fel, ő a főszereplője is. Shamira négy gyermek anyukája, feleség – és rákbeteg.

Mellrákkal küzd, még vár rá egy műtét és sugárkezelés, de már túl van a kemoterápián. Tizenöt kezelést kapott a woodlandsi (Texas állam) Anderson rákközpontban, majd az orvosa közölte vele, hogy már nem kell több dózist kapnia.

A hihetetlen örömöt, amit ekkor érzett, megosztotta ismerőseivel is – élőben jelentkezett be a Facebookon a klinikáról. A nagy sikerű videóban Shamira könnyek között elárulja, a kemoterápia volt a legkeményebb dolog, amin egész eddigi életében keresztül kellett mennie, pedig – bevallja – nem volt könnyű élete. A videóval a hozzá hasonló rákbetegeket szeretné biztatni arra, hogy a gyógyulás mindenkinek sikerülhet, csak hinni kell benne. Íme a megható videó: 

 Olvass még többet a kemoterápiáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top