Egészség

A törülköző világnapja – 10 ultraszexi férfi törülközőben

Abban egyet érthetünk, hogy a törülköző hasznos dolog, nemcsak egy csillagközi stopposnak, hanem egy jó testű férfinak is. Öltöztet, szabadon hagy fontos részeket, és kellően csábító, hiszen csak egy mozdulat, és lekerülhet… Te melyik törülközőt látnád a legszívesebben a földön?

Nem vagyok biztos abban, hogy a képen látható férfiak közül mindnyájan pontosan tudják, hogy mi is a törülközőnap jelentősége, és hogyan kapcsolódik a sci-fi irodalomhoz, mindenesetre jól mutatnak egy szál törcsiben… A törülközőnap, angolul: Towel Day tisztelgés Douglas Adams angol sci-fi író emléke előtt.

Ezen a napon Adams  rajongói  mindenhova a törülközőjükkel mennek, amiről így ír a Galaxis útikalauz stopposoknak (Hitchhiker’s Guide to the Galaxy): “Törülköző: A lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Egyrészt komoly gyakorlati értéke van: beletakarózhatunk, hogy meleghez jussunk, míg átugrándozunk a Jaglan-Béta hideg holdjain; heverhetünk rajta, míg a Santagrinus-V ragyogó, márványhomokos tengerpartjain szívjuk a sűrű tengeri levegőt; felvitorlázhatjuk vele minitutajunkat, míg lefelé sodródunk a lassú, lomha Moth folyón; takarózhatunk vele, miközben Kakrafoon sivatagjainak vörös csillagai ragyognak ránk; megnedvesíthetjük és fegyverként használhatjuk kézitusában; fejünkre tekerhetjük, hogy távol tartsuk a mérges gőzöket, vagy hogy elkerüljük a Traal bolygó Mohó Poloskapattintó Fenevadjának pillantását (észvesztően ostoba állat, azt hiszi, ha te nem látod őt, ő sem lát téged – annyi esze van mint egy cipőtalpnak, de nagyon-nagyon mohó); veszély esetén vészjelzéseket adhatunk vele, és természetesen beletörülközhetünk, ha még elég tiszta hozzá. Másrészt, és ez a fontosabb, a törülközőnek roppant pszichológiai jelentősége van.”

Dylan McDermott
Dylan McDermott

Határozottan férfias megjelenés, a törülköző ebben az esetben éppen csak takar. A szőrös mellkas és a felháborodott arckifejezés is csak azt erősíti, hogy egy nagyon határozott pasi lép ki a fürdőszobából.

Chris Evans
Chris Evans

A törülköző nem takar itt sem sokat, inkább egy konyharuhára hasonlít. Viszont a viselője igen bátor, mert a lakás elé merészkedik pucéran, hogy megszerezze a reggeli újságot. Kedves mosollyal hajol le az olvasnivalóért, kezében félig rágott almát szorongat. Úgy tűnik, egy egészséges, mosolygós, izmos és cseppet sem szégyellős pasival állunk szemben.

Eddie Cibrian
Eddie Cibrian

Lehorgasztott fejjel, de a hasizmát épp kellően domborítva áll a képen Eddie. Érett, izmos és nagyon sármos! 

Gerard Butler
Gerard Butler

Jelen esetben a törülköző is komoly jelentőséggel bír, hiszen félig takarja az izmos testet, sokak nagy bánatára…

Isaiah Mustafa
Isaiah Mustafa

Sármos, fiatal, vidám. Izmos test, kedves mosoly, és nők ezrei olvadnak el világszerte…

Mark Sloan
Mark Sloan

Már éppen levenné a törülközött, amikor készül a kép. Ápolt szakáll, intelligens pillantás, jó test, szép fények: ennyi pont elég egy szexi képhez.

Michiel Huisman
Michiel Huisman

Vizes vagy izzadt? Mindegy is, szuperszexi edzés közben és zuhanyozás után is…

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan

Akinek a csupasz felsőtestek jönnek be, annak tutira nem tetszik Pierce, mert ő abszolút szőrös, és nagyon férfias jelenség, dupla törcsivel!

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Rajta csak a nyakában lóg egy törülköző, de semmi lényeges rész nem látszik belőle, hiszen éppen középen takarja egy férfifej. Egy kicsit talán fura is…

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Milyen jó ez a zöld törülköző, amit Ryan hanyagul a dereka köré teker!

Itt olvashatsz még többet szexi férfiakról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top