Egészség

Csodás dolgot tett a pincér a fogyatékkal élő vendégért – megható fotó

A jószívű pincér szó szerint segítő kezet nyújtott a fogyatékkal élő vendégnek.

 Az étteremben vacsorázó fogyatékkal élő férfit és édesanyját is elképesztette a fiatal pincér lenyűgöző figyelmessége. Lee Bondurant (51) agyi bénulással küzd, így az étkezés komoly kihívást jelent számára. Amikor az eset történt, édesanyjával vacsorázott együtt, aki egyszerre etette felnőtt fiát és fogyasztotta el saját vacsoráját. Ekkor lépett közbe a pincér.

Csodás dolgot tett a pincér a fogyatékkal élő vendégért

 A fiatal srác a világ legtermészetesebb módján felajánlotta a segítségét és megetette az 51 éves férfit. A férfi általában nagyon önálló és büszkesége miatt ritkán fogad el segítséget, de a pincér természetessége annyira megérintette, hogy nem ellenkezett. Sőt a történtekről készült fotót a Facebookon is megosztotta!

A pincérről nem sokat tudunk, mindössze annyit, hogy egyetemista, aki a mesterképzésre gyűjt. Főnökei azonban lelkesen nyilatkoztak róla: “Szerencsések vagyunk, hogy nekünk dolgozik.” Bondurant pedig hozzátette: “Ilyen kedves munkaerővel ritkán találkozik az ember.” Azt hisszük, nem kérdés, ki lett az év dolgozója az étteremben!

Forrás: abc11

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top