Egészség

Kórosan sovány a spanyol királyné, Letícia – fotók

Ugyan eddig sem volt súlyfelesleg a királynén, a most megjelent képek mindenkit megdöbbentettek. Csont és bőr azokon Letícia.

Már tavaly is felkeltette a figyelmünket, hogy Letícia spanyol királyné soványabb lett, a mostani változás azonban sokkal szembetűnőbb. Nem tudunk mást mondani, egyszerűen csont és bőr a királyné, aki mindig is visszafogottan, elegánsan képviselte országát, és a spanyolon kívül tökéletesen beszél angolul is. Régi kollégái azt mondták róla, hogy intelligens, ambiciózus, udvarias, na is ami talán még ezektől is fontosabb, hogy kötélből vannak az idegei.

A spanyol királynénak, Letíciának 2008-ban orrműtéte volt légzőszervi problémája miatt. Utána orra íveltebbé vált, így vélhetően kicsit formáltak is rajta.

Kórosan sovány a spanyol királyné, Letizia

Reméljük, nem betegség áll a soványság hátterében, és bízunk benne, hogy nemsokára olyan képet is mutathatunk a szép királynéról, ahol már felszedett néhány kilót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top