Egészség

Lekötözött beteg tűnt el a karcagi pszichiátriáról

Családja szerint a legyengült férfi biztosan nem juthatott messzire a kórházból. Talán már nincs is életben.

Az 59 éves Mile Imre tavaly ittasan elesett a biciklijével, és sérülései miatt kórházba került. Mivel már korábban is volt hasonló balesete, ezért súlyos alkoholistaként befektették a karcagi Kátai Gábor Kórház pszichiátriájára, ahonnan azonban öt hónappal később, április 9-én eltűnt, azóta sem találják – számolt be róla a Blikk.

A férfi a pszichiátrián általában 24 órás felügyelet alatt volt, kezelése idején mindössze kétszer járt a kórházon kívül. Bátyja a lapnak azt mesélte: Imre nagyon le volt fogyva, és kikötözve, bepelenkázva tartották.

Lekötözött beteg tűnt el a karcagi pszichiátriáról

A család éppen ezért nem érti, hogyan szabadulhatott ki, és szökhetett meg a legyengült férfi a pszichiátriáról. Azt azonban sejtik, hogy nem juthatott messzire az ő fizikai állapotában, egy szál pólóban, iratok és pénz nélkül. 80 éves édesanyja szerint Imre már nem él.

A kórházban kamerarendszer működik, így lehet, hogy van felvétel Imre eltűnéséről is, ám ezzel a család szerint nem foglalkozik senki. A lap megkeresésére a kórház csak annyit reagált, hogy mivel a férfi ellen körözési eljárás folyik, így a nyomozásra való tekintettel nem nyilatkoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top