Egészség

Stroke miatt késett a kamasz fiú

Az anya nagyon haragudott a fiára, amíg rá nem jött, valójában miért nem jelent meg az állásinterjún.

A 42 éves Fiona Garland tavaly élete első állásinterjújára fuvarozta volna el a fiát, a 17 éves Jamest. Azonban hiába várt rá a megbeszélt helyen. Fél óra várakozás és számos sikertelen telefonhívás után végül az interjú helyszínére sietett, ahol azonban közölték vele, hogy nem látták Jameset.

Amikor hazaérve a fiát egy székben ücsörögve, furcsa mosollyal az arcán találta, azonnal elkezdett vele kiabálni. Beletelt egy percbe, mire feltűnt neki, hogy a fiával valami nincsen rendben. Azonnal hívta a mentőket, és hamarosan kiderült, hogy a fiú stroke-ot kapott, a jobb oldalára teljesen megbénult.

Mint utólag kiderült, James készülődés közben lett rosszul. Annyi ereje maradt, hogy elvonszolja magát egy székig, és abban várta, hogy az édesanyja hazaérjen. Három és fél órát kellett várnia, mire orvosi segítséghez jutott. Az orvosok megállapították, hogy James vére egészségtelenül sűrű, ez okozhatta a vérrög kialakulását.

Agyvérzés miatt késett a kamaszfiú

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top