Egészség

Gigafogyás! 88 kilót dobott le

A 23 éves lány lemondott a burgerektől és a chipsről, és rövid idő alatt majdnem 90 kilótól szabadult meg.

A 23 éves Lyndsey Hooverre gyakorlatilag rá sem lehet ismerni a hatalmas fogyás után – nem csoda, hiszen majdnem 90 kilótól, egy felnőtt férfi teljes súlyától szabadult meg.

A lány saját bevallása szerint egészségtelen életmódot élt, a hamburgerek és zsíros nassolnivalók rabja volt, naponta átlagosan 4000 kalóriát vitt be szervezetébe! Egy napon azonban megelégelte börtönként köré záródó hatalmas testét, és úgy döntött életmódot változtat – állítólag az utolsó lökést az adta meg, mikor egy vegasi útról hazafelé tartva nem tudta magán becsatolni a biztonsági övet a repülőgépen.

Rá sem lehet ismerni a lányra a 88 kilós fogyás után

Miután a zsíros gyorskaját salátákra cserélte, egy gyomorszűkítő műtétnek is alávetette magát. Később újabb műtétre vállalkozott, mikor a drasztikus fogyás után maradt felesleges bőrt is eltávolíttatta.

Rá sem lehet ismerni a lányra a 88 kilós fogyás után
Rá sem lehet ismerni a lányra a 88 kilós fogyás után

Most új emberként született újra, szinte nem is hasonlít régi önmagára! Lyndsey minössze két év alatt dobta le a 88 kilót, azt mondja, 21. születésnapján döbbent rá, hogy ez így nem mehet tovább.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top