Egészség

Hat orvostól kapott téves diagnózist, mire kiderült, hogy rákja van

Három éven át minden orvos azzal nyugtatta a fiatal nőt, hogy csak allergiás, refluxos, esetleg cisztája van.

A 28 éves Jessica DeCristofaro kálváriája három éve kezdődött. Gyomorfájdalmai miatt fordult orvoshoz, akkor fekélyt vagy refluxot valószínűsítettek. Ugyancsak állandó köhögés is kínozta, amit elintéztek azzal, hogy allergia. Felírtak neki gyógyszereket, és étrendváltoztatásokat javasoltak. Amikor pedig csomót talált a hónaljában, az orvos elintézte annyival, hogy biztos egy ciszta.

Ez így ment három évig, ami alatt senki sem vette a fáradságot, hogy kiderítse, miért krónikusak a panaszai, melyek idén év elejére annyira súlyossá váltak, hogy végül kórházi kivizsgálásra került sor. Ekkor derült ki, hogy Jessicának 4. stádiumú, azaz súlyosan előrehaladott állapotú Hodgin-limfómája van, és azonnal megkezdték nála a kemoterápiát.

Jessica eddig hat kemoterápián van túl
Jessica eddig hat kemoterápián van túl

A lányt sokkolta az eredmény, noha régóta érezte, hogy az orvosai rossz úton járnak. Azt mondja, ha újrakezdhetné, elmenne más kórházba, más orvosokhoz is, és mindenkinek csak azt tanácsolhatja, hogy ha azt érzi, hogy valami nagyon nincs rendben vele, hallgasson az ösztöneire.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top