Egészség

Tévedésből műtötték az apa aranyerét, míg felesége vajúdott

Míg a felesége a szülőszobán vajúdott, Wang úrnak az aranyerét vette kezelésbe a kórház egyik orvosa, mert összetévesztette egy másik Wanggal.

Az apai örömök elé néző Wang aggódva ült a kórház váróteremben és várta gyermeke születését, amikor orvosok léptek oda hozzá, nevén szólították, és megkérték, hogy tartson velük. Wang azt gondolta, hogy vajúdó feleségéhez viszik, ehelyett egy műtőszobában találta magát, ahol megkérték vegye le a ruháit és feküdjön fel a műtőasztalra.

Tévedésből műtötték az apa aranyerét, míg felesége vajúdod

Wang visszakérdezett, hogy miért? De az ápolók hajthatatlanok voltak, végül az apuka a műtőasztalon találta magát. Wangot érzéstelenítették, és elkezdték az aranyérműtétet. A férfi hallotta, ahogy a mellette lévő szobában a gyermeke felsír, de apai örömeit elnyomta a fájdalom, mert múlt a csillapító hatása.

A 29 éves, pórul járt férfi nem tudta soha, hogy aranyere lenne.  A kórház 2000 jüan – nagyjából kétszázezer forint – kártérítést ajánlott fel neki, de még nem sikerült megegyezniük.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top